Visma eAccounting og OCC med ny fordelsavtale for medlemmer av OCC

Oslo Chamber of Commerce inngikk i forrige uke et samarbeid med Visma eAccounting om en fordelsavtale for alle våre medlemmer. Visma tilbyr her en fordelsavtale på et godt og rimelig regnskapsprogram som forenkler regnskapshverdagen. Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram spekket med en rekke smarte løsninger som automatiserer både bokføring og fakturering. Med Visma eAccounting-teamet i ryggen sørges det for at du kommer godt i gang, og du får som en del av avtalen tre gratis online-kurs og 1 gratis online konsulenttime. I tillegg til dette får du gratis support, samt gratis regnskapsførerchat hver torsdag. For OCC-medlemmer anbefales Visma eAccounting Standard. Gjennom fordelsavtalen får man denne til 25% rabatt på abonnementsår 1.

  • Ordinær pris:                                                                                                      1 908,- + mva
  • Pris for medlemmer av Oslo Chamber of Commerce:                                       1 431,- +mva


Hvordan bestiller du?

Ved å henvende deg til oss i OCC vil vi registrere avtalen og sette deg i kontakt med riktig person i Visma. Du kan også kontakte Visma direkte ved vår kontaktperson Joakim Lauritsen på telefon 928 56 136 eller på mail joakim.lauritsen@visma.com dersom du skulle ha spørsmål. Medlemmer som har behov for kun enkel fakturering eller Visma eAccounting Solo (en forenklet variant av Standard) kan selvsagt også bestille dette i henhold til fordelsavtalen. Følgende priser gjelder for hver enkelt variant:

Er du usikker kan du sammenlikne her.