Viktig informasjon til alle brukere av eCertify

Vi vil med dette informere alle brukere av eCertify om at eCertify har blitt kjøpt opp av essDOCS og at vi med det vil gå over til en ny digital platform for Certificate of Origin, TradeCert.

TradeCert-plattformen er utviklet med eksportører i tankene og er rask, fleksibel og enkel å bruke. Vennligst se vedlagte liste over fordeler for eksportører som inkluderer database over lagrede Consignors/Consignees, hvordan du redigerer avviste søknader og brukerstøtte.

Viktig – Fra mandag den 9. april vil den nye plattformen være live. Eventuelle dokumenter som er søkt om via den eksisterende plattformen, eCertify, blir ikke behandlet etter den datoen.

Dersom du er en eksisterende eCertify-bruker, vil din nye TradeCert-profil bli opprettet automatisk. Du må imidlertid hente nye innloggingsdetaljer – dette kan du gjøre når plattformen er live, 9. april. For å gjøre det, vennligst gå til www.tradecert.com/retrieve og skriv inn din e-postadresse og trykk deretter på Hent-knappen. Innloggingsdetaljer vil da bli sendt til den e-postadressen. Hvis du opplever problemer med å hente innloggingsopplysningene dine, vennligst kontakt support@tradecert.com.

Vennligst se vedlagt en kort veiledning om hvordan du søker om et opprinnelsesbevis ved hjelp av TradeCert-plattformen.

Eventuelle dokumenter som er søkt om via den eksisterende plattformen, eCertify etter 9. april, blir ikke behandlet etter den datoen.

Klikk her for å lese mer om TradeCert