Savner du en likesinnet å sparre med?

Sitter du som leder alene med ansvaret for f.eks., personalsaker, økonomiske forhold og taktiske avgjørelser? Har du rett og slett ikke lyst å diskutere disse sakene med andre i firmaet? Er du alene om å jobbe med slike problematikker har du kanskje ikke noen som kan gi deg den støtten du trenger.

Skjermbilde_Lederforum

Lederforum er i praksis ditt utvidede styrerom som bidrar til kompetanseheving og inspirasjon. Gjennom regelmessige møter med foredrag, erfaringsutveksling og nettverksbygging får du tilgang til verktøyer og kunnskap som kan bidra til å videreutvikle din bedrift. Gruppens medlemmer hjelper hverandre med innspill og idéer.

Lederforum passer utmerket for ledere og mellomledere av mindre og mellomstore bedrifter. Det finnes stor kompetanse og enormt nettverk hos gruppen som du kan høste viten fra.

Priser:

Medlemmer i Oslo Chamber of Commerce Kr. 3000,-
Ikke-medlemmer Kr. 3800,-*

*Dersom du ved påmelding til Lederforum melder deg inn i Oslo Chamber of Commerce gjelder medlemspris på Kr. 3000,- Klikk deg inn her for å se priser for medlemskap.

Møtefrekvens:
Medlemmene i Lederforum møtes i møtelokalene hos Oslo Chamber of Commerce andre mandag i hver måned kl. 14.00 – 16.00.

Alle deltakere signerer en konfidensialitetserklæring for å sikre at informasjonen som gis blir i den sluttede gruppen.

Lyst å bli med?
Har du lyst til å vite mer eller komme på et uforpliktende besøk på et av gruppens møter? Ta kontakt med Astri Platou, på telefon 99 62 15 68 eller e-post astri@chamber.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!