Våre faste møtekonsepter

Vi arrangerer en rekke nettverksaktiviteter i løpet av året. Mange av disse endres, men noen er også faste innslag. Av de faste innslagene kan nevnes Global Economic Outlook, International Forum, Medlemstreff og Eksportfrokost. Under kan du lese litt om hver av dem og se når neste arrangement kommer.

Medlemstreff
Medlemstreff er en spennende møteplass hvor medlemmer og forretningsmuligheter står i fokus. Vi lar 5 medlemsbedrifter fra 5 forskjellige bransjer fortelle om sitt firma, sine planer og ønsker for bedriften. Hensikten er at medlemmene skal bli bedre kjent med hverandre og få mulighet til å utvikle forretningsrelasjoner. Kom og hent inspirasjon, oppdag muligheter for samarbeid og utvid ditt nettverk.
Medlemstreff har blitt en stor suksess og dette er blant annet det medlemmene sier:

“Medlemstreff hos Oslo Chamber of Commerce var en utmerket plass for å stifte nye kontakter på tvers av sektorer. Det er et stort behov for slike fora her i Oslo – ofte holder man seg kun til egen sektor og går dermed glipp av interessante innspill og partnerskap. Som konsulentselskap er vi alltid interessert i å høre om muligheter for ny business, enten i partnerskap med andre bedrifter eller som leverandør av tjenester»

MFH Consulting

«Helt supert. Veldig nyttig og veldig hyggelig å treffe andre medlemmer fra Oslo Chamber of Commerce. Jeg knyttet nye kontakter som potensielt kan føre til ny business for oss»

Lene Sandvik, Bisnode D&B

Eksportfrokost
Våre medlemsbedrifter har mange spennende og interessante produkter og tjenester å tilby og en stor andel av dem er eksportører. Vi ønsker at medlemmene skal bli mer kjent med hverandres aktiviteter og startet derfor i år dette nye frokostmøtekonseptet, hvor vi inviterer oss selv til en medlemsbedrift som har lykkes med sin eksportvirksomhet.

Vi lærer mer om hvordan de har kommet dit de er i dag, om produktene/tjenestene og om utfordringer på veien. En gylden mulighet for dere som medlemmer til å vise dere fram og til å profilere dere.

Det er gode muligheter for læring, nye idéer og rom for spørsmål og diskusjon.

For å se når de kommende arrangementene holdes, klikk deg inn i kalenderen under.