Studentmedlemskap – Knytt gode og verdifulle kontakter for en fremtidig jobb!

Er du student og ønsker å knytte gode og verdifulle kontakter for en fremtidig jobb? Er du nysgjerrig på hva slags bedrifter som finnes der ute? Eller er du kanskje opptatt av internasjonale temaer?

Oslo Chamber of Commerce er en internasjonal møteplass og har bare i 2018 hatt nærmere 60 forskjellige nasjonaliteter på våre arrangementer. Vi jobber med alt fra ambassader til små- og mellomstore bedrifter og har et unikt kontaktnettverk. På våre kurs, frokostmøter, seminarer og andre arrangementer kan du slå to fluer i en smekk – Tilegne deg ny kunnskap og nye ferdigheter, samtidig som du kan knytte nyttige kontakter på tvers av bransjer, sektorer og land. Våre medlemmer representerer over 40 forskjellige bransjer og arrangementene våre er alltid lagt opp slik at du før eller etter arrangementet kan skape nye relasjoner. Du kan lese mer om dette her.

Som et Chamber of Commerce er vi en del av et unikt nettverk av 12.000 handelskamre i mer enn 140 land og kan med dette tilby et unikt nettverk for nye forretningskontakter og informasjon.

Studerer du kanskje juss? Vi er Norges eneste organ for institusjonell tvisteløsning.

Har du flere spørsmål? Ta kontakt med oss da vel! Prisen på studentmedlemskapet er naturligvis tilpasset en studentlommebok😉

Jeg vil bli studentmedlem!