Studenter i fokus hos OCC

OCC øker i høst oppmerksomheten på studenter som en viktig medlemsgruppe. Vi ønsker nå å gi studentene flere fordeler og gjøre terskelen lavere for å dra nytte av våre tjenester og tilbud – ikke minst når det gjelder den unike muligheten til å danne nettverk med våre bedrifts- og start-up-medlemmer.
Vi har knyttet til oss to studenter fra OsloMet – Kjerstin Østenseth og Ramin Shakori – som vil jobbe aktivt for å være et kontaktpunkt studentene kan henvende seg til, mens de sørger for at OCC tilpasser sine tilbud til studentenes behov. I tillegg til en rekke andre fordeler ved å være medlem ved OCC, jobber vi nå blant annet med å utvikle et mentorprogram – for å gjøre overgangen fra studietilværelsen til arbeidslivet lettere for studenter.
Kjerstin og Ramin vil være til stede på en rekke studentarrangementer fremover, og du kan treffe dem på blant annet den årlige Karrieredagen ved BI 5. september – hvor de vil være tilgjengelige til å svare på spørsmål fra flere hundre næringslivsorienterte studenter.

«Og det beste av alt?», spør vi Kjerstin og Ramin. «Prisen for et medlemskap er kun 300 kroner!

Les mer om studentmedlemskap her!