Seminar «Gyldighetskontroll av voldgiftsdommer»

Tirsdag denne uken var det duket for voldgiftsseminar om gyldighetskontroll av voldgiftsdommer. Over 70 deltakere ble ønsket velkommen av Thomas Nordby (Schjødt), etterfulgt av høyesterettsdommer Borgar Høgetveit Berg (Norges Høyesterett) som holdt foredrag. Det faglige programmet ble rundet av med en paneldiskusjon med sentrale personer i norsk voldgift. Etter det faglige var det forfriskninger og mingling.

Faglig program:

  • Velkommen ved advokat Thomas Nordby (Schjødt), styremedlem i Voldgiftsinstituttet
  • Gyldighetskontroll av voldgiftsdommer ved høyesterettsdommer Borgar Høgetveit Berg, Norges Høyesterett
  • Paneldiskusjon, ledet av advokat Erlend Haaskjold (Arntzen de Besche) med deltakelse av professor dr. juris Ivar Alvik (Det juridiske fakultet), advokat Harald Kobbe (Kluge) og advokat Stephan Jervell (Wiersholm)

Seminaret ble arrangert i samarbeid mellom Oslo Chamber of Commerce, Thommessen, Wikborg Rein, BAHR, Wiersholm og Schjødt.

Oslo Chamber of Commerce Institutt for Voldgift og Alternativ Tvisteløsning har som formål å legge til rette for kommersiell tvisteløsning i norsk regi både nasjonalt og internasjonalt. Instituttet er Norges eneste organ som tilbyr institusjonell tvisteløsning utenom domstolene og har iverksatt et prosjekt for å styrke sin posisjon som det foretrukne voldgiftsinstitutt.

Ønsker du å motta invitasjoner til våre voldgiftsseminaret kan du melde deg på her