Voldgiftsdommerens upartiskhet og uavhengighet

18. apr 15.00 - 18.00 KS Agenda Møtesenter, Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo, Norge

Oslo Chamber of Commerce (OCC) Institutt for Voldgift og Alternativ Tvisteløsning har som formål å legge til rette for kommersiell tvisteløsning i norsk regi både nasjonalt og internasjonalt. Instituttet er Norges eneste organ som tilbyr institusjonell tvisteløsning utenom domstolene og har iverksatt et prosjekt for å styrke sin posisjon som det foretrukne voldgiftsinstitutt.

Som en oppfølging av fjorårets voldgiftsseminarer, holder vi denne våren et nytt seminar med temaet: «Voldgiftsdommerens upartiskhet og uavhengighet.»

Kom og møt sentrale aktører både fra industrien og private advokatfirmaer.

Program:
15.00 – 17.00: Faglig program

  • Velkommen – nytt fra OCC ved advokat Stephen Knudtzon, styreleder i Voldgiftsinstituttet
  • «Voldgiftsdommerens upartiskhet og uavhengighet» ved vitenskapelig assistent PhD Johan Tufte-Kristensen, Det juridiske fakultet, Universitetet i København. Tufte-Kristensen har nylig disputert sin meget godt mottatte PhD med samme tema. Professor dr juris Geir Woxholth, Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo, vil knytte noen kommentarer til foredraget spille opp til paneldebatt.
  • Paneldiskusjon med deltakelse av professor Geir Woxholth (Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo), advokat Knud Knudsen (Arntzen de Besche), advokat Mikal Brøndmo (Haavind) og advokat Ørjan Salvesen Haukaas (Simonsen Vogt Wiig)

17.00 – : Forfriskninger og mingling med tapas

Meld deg på her

Seminaret gjøres i samarbeid med: