Har din virksomhet en tydelig strategi?

13. feb 08.30 - 10.00 St. Olavs Gate 27, Oslo, Norge

Arne Harket, leder i Strategic Consulting Group, gir et spennende foredrag om et tema som er like viktig enten du jobber i en liten eller i en stor virksomhet.

Mange ledere starter i feil ende når de skal utvikle forretningsstrategi for selskapet, sier Arne Harket, leder for SCG. Dette medfører at strategiene som utvikles i mange tilfeller ikke er strategier, men målsettinger. Hvorfor er det slik? Lønnsomme forretningsstrategier handler i bunn og grunn om å svare på ett spørsmål, ifølge Harket.
Hvilket spørsmål du må stille får du svar på under dette frokostseminaret.  Her får du også gode tips for oppstart av strategiarbeid i din virksomhet.

Arne Harket leder Strategic Consulting Group. Han har tidligere jobbet med en rekke norske virksomheter. Han har en master fra Handelshøyskolen BI og en BA i markedsføring. Harket har sittet i ulike konsern- og ledergrupper i Norge, både for Danske Bank, If forsikring, Handelshøyskolen BI, og de siste 6 årene i konsernledelsen til det det nordiske Wealth-management selskapet Formuesforvaltning. Arne Harket har også i flere år vært direktør i Norge for det internasjonale markedsføringsbyrået Kunde & Co, som har hovedsete i København.

Gratis for OCC-medlemmer, 350 kr for ikke-medlemmer.

Meld deg på her