Bitcoin, kryptovaluta og blockchain – Fremtid eller luftslott?

07. nov 08.30 - 10.00 St. Olavs Gate 27, Oslo, Norge

Bitcoin, kryptovaluta og blockchain er stadig et aktuelt tema med mye oppmerksomhet. Noen mener dette er fremtiden og vil kunne ha større effekter på samfunnet enn Internett, mens andre mener dette bare er luftslott, svindel og bedrag. Mange faller for fristelsen til å trekke bastante konklusjoner uten tilstrekkelig kunnskap til å besvare fundamentale spørsmål som: Hva er egentlig Bitcoin? Hvordan fungerer det? Hva er en blockchain, og hva kan man bruke det til?

Bitcoin og blockchain-ekspert, Torbjørn Bull Jenssen, kommer for å svare på disse spørsmålene og hjelpe oss med å forstå disse fenomene bedre.

Torbjørn skrev masteroppgave om Bitcoin i 2013 og 2014 og har siden da fulgt nøye med på utviklingen rundt kryptovalutaer og blockchain-teknologi. Han regnes som en av Norges fremste økonomer på temaet og har holdt foredrag og workshops for aktører som Statsministerens Kontor, Finansdepartementet, Norges Bank, Finanstilsynet, DNB Markets og Gjensidige. Han har inntil i høst jobbet i det forskningsorienterte konsulentselskapet Menon Economics, hvor han blant annet jobbet med digitalisering og fintech. Nå er han daglig leder i Arcane Crypto, et norsk investeringsselskap som ser stort potensiale knyttet til trading av kryptovaluta og investering i blockchain-relaterte prosjekter.

Meld deg på her