«Advokaten svarer»

Advokaten svarer, AdeB

Vi lanserte i år et nytt konsept, utarbeidet i samarbeid med vår hovedsponsor, Arntzen de Besche, som heter «Advokaten svarer.» Vi ønsker at dere skal få så mye ut av deres medlemskap som mulig og gir dere muligheten til å stille spørsmål til advokatene hos Arntzen de Besche om juridiske utfordringer dere møter i virksomheten deres. Arntzen de Besche dekker alle fagområder innen jussen.  Vi ber om at spørsmålene formuleres generelt ettersom vi vil vurdere å publisere spørsmål og svar til glede for alle medlemmer.

avlangt-logobilde-til-web

Arntzen de Besche har siden 1870 vært med på å forme den rettslige utviklingen i Norge. Gjennom disse årene har vi opparbeidet oss et renommé i Norge og utlandet som et ledende fagmiljø innen forretningsjus og prosedyre. Våre kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim har nærmere 170 medarbeidere – som sammen utgjør et av Norges ledende advokatfirmaer. Vår kompetanse, erfaring og kommersielle forståelse skaper langsiktige relasjoner og varige verdier. Vi legger mye arbeid i å utvikle og forstå våre kunders virksomhet og målsettinger. Våre team av medarbeidere bistår norske og internasjonale selskaper, myndigheter og organisasjoner med å forenkle kompliserte transaksjoner, gjennomføre krevende forhandlinger og løse tvister. Vi tilbyr våre kunder et solid internasjonalt nettverk og tilgang til topp kompetanse i de fleste jurisdiksjoner.

Du kan i hvert Nyhetsbrev stille spørsmål til Arntzen de Besche. Har du spørsmål rundt konseptet, kan du kontakte oss her.